roborock

Transformasikan Pembersihan Rumah Anda dengan Jualan Robot Vakum Siri Roborock S8 pada 5 Mei 2023!

Langgan saluran Telegram @ODISI untuk kemaskini terpantas.

Bersiap sedia untuk jualan hebat Roborock 5.5! Pada 5 Mei 2023, nikmati diskaun luar biasa sehingga 70% dan hadiah percuma bernilai sehingga RM599.90!

Jangan lepaskan peluang sempena jualan satu hari ini dengan penghantaran percuma untuk siri robot vakum Roborock S8 yang digemari ramai. Ubah pengalaman pembersihan rumah anda dengan robot rumah pintar daripada Roborock, jenama terkemuka dalam pembersih rumah robotik dan peralatan pembersihan.

Barisan produk luar biasa Siri Roborock S8 termasuk model S8 Pro Ultra, S8+, dan S8, kesemuanya ditawarkan pada harga yang menakjubkan. Dapatkan S8 Pro Ultra serendah RM 5,399, S8+ hanya RM 3,799, dan S8 pada harga yang tidak dapat ditandingi, RM 2,499. Tawaran eksklusif ini hanya boleh didapati melalui kedai rasmi Roborock di Shopee dan Lazada.

Dengan memaparkan Sistem Mopping VibraRise 2.0 yang revolusioner, Siri Roborock S8 menggunakan micro scrub berfrekuensi tinggi yang memberikan sehingga 3,000 getaran setiap minit untuk menghilangkan kotoran dan debu dari lantai anda dengan mudah.

roborock

Siri S8 juga mempunyai kuasa sedutan sehingga 6000Pa dengan berus roller getah berganda, memastikan masalah kekusutan rambut menjadi sejarah dan meningkatkan keupayaan pengambilan kotoran.

S8 Pro Ultra yang canggih membawa pembersihan ke tahap yang lebih tinggi dengan mekanisme angkat berus automatiknya, mampu mengangkat sehingga 6mm dalam mod mop sahaja dan semasa kembali ke dok. Ciri inovatif ini mengelakkan kontaminasi silang, menjaga kebersihan dan kecergasan lantai anda.

S8 Pro Ultra juga mempamerkan sistem RockDock Ultra yang canggih, menawarkan pembersihan mop automatik, pengosongan debu, pengisian semula, dan fungsi pembersihan sendiri. Nikmati pengalaman pembersihan yang segar dan bebas bau dengan fungsi pengeringan udara panas untuk pad mop dan dok.

Jualan Roborock 5.5 akan bermula tepat jam 12 malam, jadi tandakan kalendar anda dan lawati kedai rasmi Roborock di Shopee dan Lazada untuk mendapatkan tawaran menarik ini.

Mengenai Roborock

Roborock merupakan syarikat terkemuka yang mengkhusus dalam penyelidikan, pembangunan, dan pengeluaran pembersih rumah robotik dan peralatan pembersihan lain.

Menghasilkan vakum robot di bawah jenama Roborock sendiri, serta untuk salah satu syarikat teknologi terbesar di China, Xiaomi, Roborock komited untuk memberikan lebih banyak masa kepada orang ramai untuk menikmati perkara yang mereka sukai. Dengan kehadiran di 40 negara, termasuk AS, Malaysia, Singapura, dan Thailand..

BACA: Vakum Robot Bajet, Hadiah Paling Dinanti Para Isteri