Anda Dibayar Untuk Tidur 9 Jam Sehari 1

Syarikat Ini Tawar Gaji RM5,834 Untuk Tugasan Tidur Selama 9 Jam Setiap Hari

Langgan saluran Telegram @ODISI untuk kemaskini terpantas.

Jika sebelum ini ada kami laporkan mengenai jawatan ‘tukang hidu ketiak’ yang membolehkan anda menjana pendapatan sehingga RM8.29 juta setahun, kini muncul satu lagi jawatan baharu yang menawarkan skop kerja yang amat mudah.

BACA: Syarikat Ini Tawar Jawatan ‘Tukang Hidu Ketiak’ Dengan Gaji RM8.9 Juta Setahun

Sebuah syarikat yang baru sahaja ditubuhkan di India memberitahu mereka mahu menggajikan pelajar latihan industri atau sesiapa yang sanggup sebanyak 1 lakh iaitu bersamaan dengan RM5,834 untuk tugasan tidur selama 9 jam selama 100 hari.

Memerlukan anda memberikan komitmen selama 100 hari, syarikat yang menghasilkan tilam jenama Wakefit.co ini menyasarkan kesihatan tidur dengan meraikan mereka yang mahukan tidur yang berkualiti.

Anda Dibayar Untuk Tidur 9 Jam Sehari

Sepanjang tugasan ini, pattern tidur anda akan diperhatikan menggunakan sleep tracker dan anda juga akan diberikan sesi kaunseling sebelum dan selepas menggunakan tilam tersebut.

Syarat yang perlu anda patuhi ialah tidak menggunakan laptop atau gajet sepanjang masa ‘bekerja’ dengan diberikan bilik khas bagi meningkatkan produktiviti menerusi kempen ‘Right to Work Naps’.

Inisiatif ini merupakan salah satu langkah ke hadapan dalam menjadikan tidur sebagai salah satu faktor yang mengekalkan keseimbangan kerja dan kehidupan seharian.

Jika anda berminat, bolehlah lawati laman web Wakefit.co untuk memohon.

Selamat berjaya!

Sumber: Business Insider

Ada yang tak sabar nak tonton Neo dan Trinity dalam sekuel ke-4 The Matrix ni?

Neo Dan Trinity Kembali Dalam Sekuel Ke-4 ‘The Matrix’

dan jangan lupa subscribe YouTube ODISI.