Saintis Beri Amaran Vaksin COVID-19 Mungkin Tidak Akan Ditemui, Ini Sebabnya

Saintis Beri Amaran Vaksin COVID-19 Mungkin Tidak Akan Ditemui, Ini Sebabnya

Langgan saluran Telegram @ODISI untuk kemaskini terpantas.

Dalam satu temu bual bersama media Utusan Malaysia, usahawan kosmetik terkenal, Dato’ Sri Aliff Syukri mendedahkan beliau mahu meninggalkan Malaysia dan bermastautin di Australia.

Dengan keluasan sebesar hampir 40,000 kaki persegi, rumah agam RM35 juta yang siap dibina pada April 2018 selepas empat tahun ini didedahkan dibeli dengan 80% bayaran tunai mahu dijual dengan harga RM45 juta.

Merajuk Dengan Netizen, Alif Syukri Cadang Mahu Jual Rumah Agam Dan Tinggalkan Malaysia 1

Walaupun cuma ada tiga tingkat, terdapat 30 buah bilik di dalam rumah ini termasuklah bilik tidur, bilik makan, gimnasium, bilik kebal, surau, bilik kasut, bilik beg, bilik solek, pawagam mini, bilik karaoke mini dan sebagainya.

https://www.youtube.com/watch?v=LAYt4DOoFQI

Manakala rumahnya di pusat beli belah Pavilion turut akan dijual dengan harga RM6 juta termasuk perabot.

Pada tahun 2018, Alif Syukri pernah menguar-uarkan bahawa rumah agam tersebut sedia untuk dijual kepada mereka yang berminat dengan harga RM43 juta sekali dengan pakej perabot di dalamnya.

Berminat nak jadi usahawan berjaya macam Alif Syukri tapi tak tahu caranya bagaimana? E-book Content Sales Mastery boleh bantu anda.

Dalam e-book ini, anda akan diajar bagaimana teknik dan rahsia jualan sentiasa laku keras dengan hanya guna media sosial sahaja!

Harga asal RM159, tapi dengan promosi sekarang anda hanya perlu bayar RM79 sahaja dengan percuma kelas Content Sales Mastery berharga RM299!

Untuk pesanan boleh KLIK E-Book Content Sales Mastery

Kalau tak ada sales, jangan down. Anda boleh belajar cara nak tahu rahsia murah rezeki melalui E-Book 21 Cerita Murah Rezeki ini.