#McDDoDaDip

Rasai Pengalaman Baru #McDDoDaDip McDonald’s: Lebih Banyak Sos, Lebih Banyak Keriangan!

Langgan saluran Telegram @ODISI untuk kemaskini terpantas.

McDonald’s Malaysia kembali dengan kempen menarik dan menghiburkan yang akan memikat hati rakyat Malaysia.

Kempen #McDDoDaDip menawarkan Chicken McNuggets popular McDonald’s dengan enam sos berbeza untuk pelanggan pilih bermula 11 Mei 2023.

Artikel berkaitan:

6 Perisa #McDDoDaDip

Pelanggan boleh menikmati sos kegemaran sepanjang masa seperti ‘BBQ‘ dan ‘Sweet N Sour‘ atau mencuba sos pilihan peminat seperti ‘French Cheese‘, ‘Cajun‘, ‘Sweet Chili‘, dan ‘Japanese Curry‘ bersama Chicken McNuggets mereka.

Kempen #McDDoDaDip menjanjikan rasa unik dalam setiap gigitan yang sesuai dengan selera rakyat Malaysia.

346483076_982190749465278_1268919625266230725_n

Cabaran Tarian Jari #McDDoDaDip

Sebagai sebahagian daripada kempen, McDonald’s Malaysia memperkenalkan Cabaran Tarian Jari #McDDoDaDip dengan kerjasama pengaruh media sosial tempatan dan artis, Alif ‘ALYPH‘ Abdullah.

Rakyat Malaysia boleh menyertai cabaran ini dari 15 hingga 21 Mei 2023 dengan mempamerkan tarian jari kreatif mereka dalam mencelup Chicken McNuggets ke dalam sos sambil mengikuti lagu #McDDoDaDip ALYPH di TikTok, dengan hashtag #McDDoDaDipChallenge.

Terdapat hadiah bernilai sehingga RM50,000 yang ditawarkan, dan pemenang hadiah utama akan dipilih secara peribadi oleh ALYPH, menerima hadiah tunai sebanyak RM10,000 dan sehelai McDDoDaDip Hoodie edisi terhad.

Pemenang teratas 25 Cabaran Tarian Jari #McDDoDaDip juga akan dijemput untuk menghadiri ‘McNuggets Party’ eksklusif untuk bertemu dan berinteraksi dengan ALYPH secara langsung.

Selain menyertai Cabaran Tarian Jari #McDDoDaDip, rakyat Malaysia juga boleh menantikan barangan eksklusif untuk kempen ini yang akan diumumkan di saluran media sosial McDonald’s Malaysia tidak lama lagi.