Pad Tapis Kentut

Pad Arang Bantu Anda Tapis Bau Kentut ‘Telur Tembelang’

Langgan saluran Telegram @ODISI untuk kemaskini terpantas.

Kentut memang baik untuk kesihatan. Namun, yang tak baiknya adalah jenis manusia yang kentut senyap-senyap dengan bau yang memang memukau habis. Sudahlah tidak mahu mengaku malah dibiarkan sahaja baunya terus berkeliaran. Silap hari bulan boleh pengsan membaunya!

Hadir dengan inovasi baru bagi membendung masalah ini, Amazon telah menjual satu produk khas untuk menapis bau kentut anda (atau rakan anda?) yang sama seperti telur tembelang.

Dibuat dalam bentuk pad, produk ini merupakan produk penapis arang yang digunakan bagi menapis ‘bauan azab’ anda daripada menyeksa orang lain. Hadir dengan konsep anti-mikrobial, produk ini mampu meneutralkan kembali bau kentut sebelum dibebaskan keluar daripada pakaian.

Dijual dengan harga USD12.30 (RM50.89), anda kini bebas kentut di mana sahaja tanpa risau akan ‘bauan azab’. Mudah sahaja penggunaannya, tampalkan sahaja pada seluar dalam (di kawasan punggung) dan siap!

Pad Tapis Kentut

Selamat mencuba!

Oh ya, kalau anda terniat mahu membeli, boleh sahaja. Amazon turut tawarkan perkhidmatan pos sehingga ke Malaysia tau. Klik sahaja di sini.