neelofa airbnb

Nikmati Pengalaman Aidilfitri Istimewa Bersama Neelofa sebagai Hos Airbnb Anda!

Langgan saluran Telegram @ODISI untuk kemaskini terpantas.

Airbnb mengajak anda ke Rumah Terbuka pertama mereka sempena musim perayaan ini, yang dianjurkan oleh selebriti terkenal Malaysia, Neelofa. Pelakon, hos TV, dan usahawan ini kini menambahkan peranan sebagai Hos Airbnb dalam senarai tugasnya.

Artikel Berkaitan:

Neelofa

Neelofa akan menyambut tetamu ke salah satu penginapan Airbnb kesukaannya yang sesuai untuk keluarga di kawasan desa Selangor yang cantik untuk percutian Aidilfitri yang istimewa. Dia akan mengehoskan penginapan ini bersama dua Superhos Airbnb tempatan, Susean dan Izu.

Tetamu akan mendapat peluang untuk menikmati keindahan alam semula jadi dan keramahan hos mereka, termasuk sesi memasak yang menarik bersama Neelofa. Tukang masak berbakat ini akan berkongsi cara untuk memasak hidangan Aidilfitri yang lazat, diilhamkan oleh salah satu resipi keluarganya.

Airbnb x Neelofa Raya Open House

Terletak kurang daripada satu jam dari Kuala Lumpur, Sekebun Bunga menawarkan percutian bertemakan alam semula jadi yang cantik untuk tetamu berehat dan mempererat hubungan dengan orang yang disayangi. Vila ini dilengkapi dengan tiga bilik tidur yang selesa dan dapur yang lengkap, dikelilingi oleh hutan yang subur dan aliran sungai yang menenangkan.

Tetamu boleh menikmati petang yang tenang sambil meneroka kawasan ini, atau berehat dengan orang tersayang di gazebo taman bunga vila tersebut.

sekebun bunga

Rumah Terbuka Airbnb akan diadakan selama dua malam dari 20 hingga 22 Mei 2023. Penginapan ini boleh memuatkan sehingga tujuh orang tetamu, dan boleh ditempah dengan harga istimewa hanya RM100. Harga ini adalah sebelum yuran tambahan dan cukai.

Harga ini akan dipaparkan pada senarai ketika tempahan dibuka di airbnb.com/rayawithneelofa pada Isnin depan, 15 Mei 2023, tepat pada pukul 9 pagi – tempahan awal akan diberi keutamaan!

Neelofa berkata, “Hari Raya merupakan masa yang paling penting dan bermakna bagi saya dan keluarga. Sempena Hari Raya Aidilfitri ini, saya sangat bangga menjadi Hos Airbnb dan menjadi hos Rumah Terbuka Airbnb pertama di salah satu penginapan Superhos kesukaan saya di luar bandar. Saya tidak sabar untuk berkongsi suasana yang penuh dengan kehangatan dan keramahan yang merupakan sebahagian penting dalam sambutan keluarga saya sendiri, serta memasak bersama mereka.”