Johnny Depp Kembali Dalam Filem Minamat

Johnny Depp Kembali Dengan Watak Jurugambar Genius Menerusi Filem ‘Minamata’

Langgan saluran Telegram @ODISI untuk kemaskini terpantas.

Jalan menghala ke Kelantan dijangka akan mengalami kesesakan luar biasa Aidilfitri tahun ini apabila jangkaan sebanyak 1 juta buah kenderaan anak perantauan pulang ke kampung halaman mereka.

Oleh itu, ada sesetengah rakyat negeri Kelantan mengambil jalan mudah dengan menggunakan perkhidmatan helikopter bagi mengelak daripada melalui kesesakan jalan raya.

Perkhidmatan sewa helikopter yang buat pertama kalinya diperkenalkan digelar sebagai ‘Balik Raya Elak Jem’, diusahakan oleh Hazmi Dimasyq Group telah menyediakan 20 buah helikopter untuk mereka yang mahu mengelak daripada kesesakan luar biasa seperti yang dijangka.

Walaupun penerbangan pertama yang akan bermula 3 Jun ini memakan kos sewaan sebanyak RM30,000 sehala, ianya tetap mendapat permintaan tinggi terutamanya dalam kalangan ahli perniagaan.

Naik Helikopter Elak Jammed Raya

Untuk penerbangan ke Kelantan yang hanya memakan masa selama tiga jam (Kuala Lumpur – Kota Bharu), sudah ada tempahan sebanyak 11 penerbangan dengan penyediaan dua jenis helikopter yang boleh memuatkan tiga dan enam orang penumpang dengan kos sebanyak RM17,000 sejam.

Pemilik syarikat, Hazmi Hanipa, 31 tahun berkata pada hari biasa, mereka hanya menggunakan enam buah helikopter sahaja. Namun tibanya hari raya, penerbangan telah melibatkan lebih 20 buah helikopter.

Kalau mereka yang mampu itu bolehlah. Kita yang marhaen ini, nak tak nak hadap sahajalah jammed tu.

Sumber: Sinar Harian

Poyo sungguh Salt Bae.

13 Gaya ‘Poyo’ Salt Bae Dalam 3 Minit

dan jangan lupa subscribe Youtube MakanLena.