Jawapan Chadwick Boseman Tentang Filem ‘Black Panther 2’ Curi Perhatian 2

Jawapan Chadwick Boseman Tentang Filem ‘Black Panther 2’ Kembali Curi Perhatian

Langgan saluran Telegram @ODISI untuk kemaskini terpantas.

Jawapan Chadwick Boseman tentang filem Black Panther 2 kembali curi perhatian.

Terkenal dengan watak Black Panther, tanpa diketahui sesiapa rupanya Chadwick Boseman telah berperang melawan kanser usus selama empat tahun.

BACA: Saintis Daftarkan Lima Spesies Baharu Lalat Sempena Nama Watak Marvel

Namun beliau akhirnya tewas apabila disahkan meninggal dunia pada 28 Ogos lalu di kediamannya di Los Angeles di sisi isteri, Taylor Simone dan ahli keluarga tersayang.

Berita pemergian beliau selepas disahkan menghidap kanser usus pada tahun 2016 itu diumumkan melalui akaun Facebook beliau nyata mengejutkan ramai pihak yang sehingga ke hari ini masih lagi tidak mampu move on dengannya.

https://www.instagram.com/p/CEdLs05FWTn/

Sejak semalam satu klip video temu bual Boseman mengenai filem Black Panther 2 dikongsi dengan meluas di laman media sosial. Dalam video tersebut, semasa ditanya wartawan mengenai filem Black Panther 2, jawapan beliau ialah “I’m dead.”

Nyata pada ketika itu, jawapan yang disangka sebagai gurauan itu sebenarnya merupakan hint bahawa tempoh beliau di dunia ini sudah tidak lama.

Klip jawapan Chadwick Boseman itu kembali mencuri tumpuan.

https://www.facebook.com/aer.tol/posts/10157745918838719?__cft__[0]=AZVjX-Ut-0MtEI3Z0Kx7RHE4xvs-lskIOtmW_JmRLynyc49GEmNWYJRmNScra9P37LW_NHt_PZdT1YDHj5Jf0q5pYNnaqBbC9FDpAinGrjxqzeaLeONn4W49AmA0EjkrqE_2QrNnPdC_U4KiFtF45vTJ&__tn__=%2CO%2CP-y-R

Pemergian beliau turut ditangisi barisan pelakon Black Panther.

https://www.instagram.com/p/CEe55wAFKMj/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CEdVzLngkCr/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CEdXO7UgYoP/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/CEdV9Jlpv74/?utm_source=ig_embed

Susulan pemergian beliau secara mengejut, nasib Black Panther 2 yang dirancang akan ditayangkan pada tahun 2022 selepas kejayaan Black Panther masih lagi samar.

Biarpun belum lagi memulakan penggambaran, ramai peminat sudah ternanti-nantikan sekuel ini.

Jawapan Chadwick Boseman Tentang Filem ‘Black Panther 2’ Curi Perhatian 1
Sumber: myTalk

Namun selepas pemergian Boseman, ramai peminat memohon agar Marvel tidak menggantikan watak beliau dengan pelakon lain tetapi mencadangkan agar Shuri dilantik menerajui kerajaan Wakanda.