GrabKitchens

GrabFood Indonesia Rancang Lancar 50 ‘Cloud Kitchens’ Tahun Ini

Langgan saluran Telegram @ODISI untuk kemaskini terpantas.

Serena Brasserie di Hotel Intercontinental Kuala Lumpur terkenal dengan penyediaan hidangan buffet makan malam yang mewah dan lazat. Pelbagai jenis hidangan tempatan dan antarabangsa berserta deretan manisan pencuci mulut dihidangkan untuk setiap pelanggannya.

Bukan itu sahaja, anda boleh memilih pelbagai makanan laut segar seperti tiram, udang, sotong dan ketam sebagai santapan. Free flow!

Serena Brasserie

Serena Brasserie

Terletak di Jalan Ampang, Serena Brasserie ini turut menawarkan sudut kanak-kanak bagi memudahkan pasangan yang membawa anak kecil untuk makan dengan tenang dan selesa.

Mendapat banyak maklum balas positif daripada pengunjung terutamanya dari aspek hidangan dan porsi makanan serta layanan staf yang mesra, menjadikan ia sebuah restoran yang perlu anda kunjungi.

Hotel Intercontinental Kuala Lumpur
Sumber: Trip Advisor
Hotel Intercontinental Kuala Lumpur
Sumber: Trip Advisor

Teringin nak pergi tapi tak cukup bajet? Jangan risau MakanLena akan taja anda bersama seorang lagi rakan atau pasangan untuk makan di Serena Brasserie ini secara percuma!

Macam mana nak menang? Mudah sahaja. Isikan emel pada borang penyertaan di sini dan kongsikan Giveaway ini kepada lebih ramai kenalan anda. Nak tingkatkan peluang anda untuk menang, jangan lupa buka emel dan ikuti langkah yang diberikan.

Mudah, bukan? Tak perlu bayar apa-apa, semuanya MakanLena tanggung. Apa tunggu lagi, jangan lepaskan peluang yang bukannya datang selalu.

Tarikh tamat Giveaway ini adalah pada 16 Disember (Ahad) dan pemenang akan diumumkan pada keesokan harinya iaitu 17 Disember 2018 (Isnin).

Jumpa di Serena Brasserie nanti ya!