Konsert Fuying & Sam

Fuying Dan Sam Adakan Konsert Dalam Talian Secara Percuma

Langgan saluran Telegram @ODISI untuk kemaskini terpantas.

2020, merupakan tahun yang sememangnya tidak dapat dilupakan dan agak mencabar. Pandemik COVID-19 memberi kesan besar di seluruh dunia dan benar-benar mengubah cara masyarakat bergerak dengan kebiasaan baharu.

Ini juga telah menghalang banyak aktiviti sosial dan hiburan yang kita semua gemari kerana kita harus mengasingkan diri untuk melindungi diri dan keluarga kita.

Walau bagaimanapun, sempena lapan tahun dalam bidang hiburan, RAM Entertainment bersama Yippi dan Day One Day One Noodles membawakan FS (Fuying & Sam) ∞ Infinity Global Exclusive Online Music Live yang akan bersiaran secara percuma di sosial platform hiburan Yippi pada 28 November ini bermula pukul 8.30 malam.

Konsert Fuying & Sam

Live Music Eksklusif Global FS Online Infinity diadakan bersempena dengan ulang tahun ke-8 FS (Fuying dan Sam) dan didedikasikan untuk semua peminat dan rakan kongsi yang telah menyokong dan membantu menjadikan perjalanan mereka sejak awal.

“Untuk konsert ini, selain menampilkan lagu-lagu sendiri, kami akan mempersembahkan lebih banyak lagu. Akan ada lagu-lagu dan lagu-lagu malar segar dalam pelbagai bahasa untuk memenuhi khalayak global yang lebih luas yang menyesuaikan dan menikmati pengalaman keseluruhan.

“Persembahan muzik secara langsung ini pasti merupakan pengalaman baharu, tetapi kami akan bekerja keras dan memberikan yang terbaik untuk membawa kebahagiaan, cinta dan harapan melalui berbagai pilihan muzik,” ujar Fuying dan Sam dalam satu kenyataan yang dikeluarkan.

Bagi peminat Fuying & Sam di luar sana, jangan ketinggalan menyaksikan persembahan mereka semasa dalam tempoh PKPB ini.