pakej aksesori r3 proton x50

Edisi Khas Ulangtahun Ke-20 Pakej Aksesori R3 Proton X50: Kini Boleh Ditempah, Jangan Terlepas Peluang!

Langgan saluran Telegram @ODISI untuk kemaskini terpantas.

Pengeluar kereta kebanggaan Malaysia, PROTON, telah mengumumkan pakej aksesori Pakej Aksesori R3 Proton X50 di Malaysia Autoshow 2023.

Pelancaran pakej ini bertepatan dengan sambutan ulangtahun ke-20 R3, menyimbolkan dua dekad penglibatan Proton dalam bidang sukan permotoran.

BACA JUGA

Pelanggan yang berminat boleh membuat tempahan semasa pameran dengan hanya RM599 (RM500 untuk Proton X50 dan RM99 untuk pakej aksesori) dan penghantaran dijangka bermula pada Oktober tahun ini.

03 R3 20th Anniversary Edition Accessories Package Concept_MARii

Aksesori R3 Proton X50

Pakej ini merangkumi Aerokit R3 yang direka khas (bahagian depan, sisi, belakang dan spoiler atas), rim aloi ringan R3 Flow Formed 18″, logo grill depan R3, jalur bonet R3, nombor plat luar dan dalaman edisi ulangtahun ke-20 R3, penyokong plat nombor pendaftaran kenderaan R3, dan tikar karpet 3D R3.

Pengumuman pakej aksesori edisi ulangtahun ke-20 R3 untuk Proton X50 ini tepat pada waktunya untuk para peminat memperingati prestasi dan permotoran PROTON.

PROTON juga sedang merayakan 40 tahun penubuhannya pada tahun 2023 dan pencapaian dalam dunia perlumbaan dan balapan litar adalah sebahagian penting dalam sejarah mereka.

pakej aksesori r3 proton x50

Teknologi baru PROTON

PROTON kini bersiap sedia untuk melangkah ke segmen Kenderaan Tenaga Baru (NEV) dengan pelancaran Proton X90 yang bakal tiba dan mereka ingin menawarkan kepada pelanggan produk baru yang menggabungkan teknologi terkini.

Pada masa yang sama, mereka juga ingin menghargai peminat dan penggemar yang telah kekal setia sepanjang tahun.

Maka, produk seperti kereta pameran R3 direka khas untuk menarik minat penggemar yang ingin memberi sentuhan unik pada Proton mereka.

Edisi Ulangtahun ke-20 Pakej Aksesori R3 terbatas kepada 200 unit sahaja.