LazMall Super Brand Day

Bina Kenderaan LEGO Fast & Furious Impian Anda di LazMall Super Brand Day

Langgan saluran Telegram @ODISI untuk kemaskini terpantas.

Kumpulan LEGO bekerjasama dengan Lazada untuk mengadakan LEGO LazMall Super Brand Day yang terbesar pada 18 Mei.

Dari pertandingan binaan media sosial (#LEGOMYDreamItBuildIt) dan bundle eksklusif sehingga hadiah dengan pembelian dan tawaran menarik sepanjang masa, acara membeli-belah 24 jam ini menjemput pelanggan untuk ‘Cipta Impian, Bina Impian’ dengan menjadikan kereta impian mereka nyata dengan set kenderaan LEGO®.

Artikel berkaitan:

‘Cipta Impian, Bina Impian!’ dengan Kumpulan LEGO di LazMall Super Brand Day

Kumpulan LEGO telah bergabung dengan Universal Products & Experiences tahun ini untuk menampilkan siri aktiviti bertema Fast & Furious yang unik dan set kenderaan LEGO untuk LEGO LazMall Super Brand Day mereka.

Pelanggan boleh menantikan Kit Permulaan LEGO Fast & Furious eksklusif dan berpeluang memenangi tiket wayang untuk filem terbaru dalam Saga Fast & Furious, Fast X, yang akan ditayangkan pada bulan Mei.

Pertandingan Sosial #LEGOMYDreamItBuildIt

LazMall Super Brand Day

Berdasarkan konsep keluarga yang merupakan salah satu tema utama Saga Fast & Furious, Kumpulan LEGO menjalankan pertandingan Cipta Impian, Bina Impian! dari sekarang sehingga 18 Mei, menjelang LazMall Super Brand Day.

Peserta perlu:

  1. Ambil gambar binaan Kenderaan Impian LEGO mereka
  2. Kongsi idea di sebalik reka bentuk mereka dalam kiriman dengan kapsyen
  3. Sertakan hashtags #LEGOMY dan #LEGOMYDreamItBuildIt
  4. Tag @lazada_my untuk menghantar penyertaan mereka di Facebook atau Instagram

Tiga pemenang terbaik dengan binaan paling kreatif berpeluang memenangi hadiah bernilai sekurang-kurangnya RM 950, sementara 10 pemenang saguhati berpeluang menerima hadiah bernilai sehingga RM 450.

Promosi Menarik Lain Bersempena Tema Fast & Furious di LEGO LazMall Super Brand Day

Pelanggan juga boleh mencari Bundle Kit Permulaan LEGO Fast & Furious eksklusif yang terdiri daripada:

  • Kotak eksklusif yang boleh dibuka menjadi tikar permainan untuk pengalaman bermain yang unik dan tahan lama
  • Barangan Fast X dari Universal Products & Experiences termasuk baju T dan tali leher
  • Dua set LEGO Fast & Furious Speed Champion seperti 76917 2 Fast 2 Furious Nissan Skyline GT-R (R34) dan 76912 Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T.

LazMall Super Brand Day

Selain itu, tiga pembeli pra-jualan terawal yang membeli dari koleksi pra-jualan (tersedia 11 Mei – 18 Mei, 11:59 PM) di LEGO LazMall Super Brand Day berpeluang memenangi sepasang tiket setiap satu untuk tayangan perdana filem Fast X yang berlangsung pada 16 Mei 2023.

250 pesanan pertama juga akan menikmati ‘Fast & Furious X-Perience’ di mana mereka mendapat manfaat penghantaran percuma pada hari yang sama untuk pesanan terhad serta penjimatan sehingga 33% di seluruh kedai (pengecualian akan dikenakan kepada pelancaran baru), penjimatan pra-jualan dan tawaran, jualan kilat dan baucer eksklusif LazMall Super Brand Day.

Aktivasi Tema Kenderaan Impian LEGO di Kedai LEGO Bersertifikat Terpilih, LEGOLAND Malaysia Resort, dan Kedai Toys“R”Us

Bersempena dengan LEGO LazMall Super Brand Day, terdapat juga aktivasi bertema kenderaan dari 13 April hingga 28 Mei di kedai-kedai LEGO yang terpilih, di LEGOLAND Malaysia Resort, dan di kedai Toys“R”Us.

Peserta yang berminat boleh mendaftar pada sesi pilihan dengan kakitangan LEGO atau krew acara mengikut kriteria siapa cepat dia dapat.

Peserta juga dapat mencuba membina kereta LEGO menggunakan bata LEGO yang disediakan.

Setelah menyelesaikan kedua-dua titik pemeriksaan bertema kenderaan, peserta boleh menebus satu polybag LEGO secara percuma.

Untuk maklumat lanjut, layari www.LEGO.com.