Vacuum cordless bawah RM500 berbaloi

5 Vacuum Cordless Bawah RM500 Mesti Beli Yang Pasti Berbaloi Untuk Dimiliki

Langgan saluran Telegram @ODISI untuk kemaskini terpantas.

Vacuum Cordless Bawah RM500 Mesti Beli Yang Pasti Berbaloi.

Vacuum cleaner, atau vakum, adalah antara alatan yang wajib berada di rumah kerana ia sangat membantu dalam kerja-kerja pembersihan.

Bukan sahaja mudah digunakan, ia juga dapat menyedut habuk dengan sekelip mata, termasuk sisa makanan dan sampah-sampah kecil pada tempat yang sukar dicapai berbanding dengan menggunakan penyapu.

Terdapat begitu banyak jenis pembersih vakum di pasaran yang boleh mengelirukan untuk memutuskan bagaimana untuk memilih pembersih vakum yang sesuai dengan keperluan anda.

Vacuum cordless bawah RM500 berbaloi

Sesuatu barang yang berkualiti pastinya mempunyai nilaian harga yang tinggi. Kami tahu ramai yang mengimpikan vacuum dari jenama Dyson kerana popularnya sebagai vacuum yang berkualiti namun tidak mampu membelinya kerana harganya agak mahal berbanding yang lain.

Jadi, kami senaraikan lima vacuum cordless menurut pandangan orang ramai yang telah membeli dan mencubanya.

Ini senarai vacuum cordless berbaloi bawah bajet RM500 untuk tahun 2020:

1. PerrySmith X Bossman Kaden PRO K2

Vacuum cordless bawah RM500 berbaloi

Mempunyai kadar sedutan sebanyak 250W. Selain itu, batang sedutan yang digunakan adalah daripada aluminium dan turut hadir dengan HEPA filter bagi menapis debu-debu halus dan hama.

Boleh guna sehingga 45 minit untuk kadar caj penuh. Harga promosi sale 11.11 bermula RM238.

2. Airbot Supersonics

Vacuum cordless bawah RM500 berbaloi

Jenama Airbot juga cukup terkenal bagi menghasilkan vacuum cordless terbaik. Dengan harga serendah RM337 ianya dikuasakan dengan kuasa sedutan sehingga 120W dan kuasa tekanan sehingga 19kPa.

3. Russell Taylors VC-25

Vacuum cordless bawah RM500 berbaloi

Boleh menggunakan dalam keadaan menegak, berbaring seperti mencapai di bawah kerusi dan sebagainya. Anda boleh dapatkan Russell Taylors Cordless Vacuum Cleaner VC-25 dengan harga promosi pada RM279.99.

4. Airbot iRoom Cyclone

Vacuum cordless bawah RM500 berbaloi

Harga sepanjang promosi bermula RM219, turut dikuasakan dengan kuasa seduatan sehingga 120W dan kuasa tekanan sehingga 19kPa. Vacuum Airbot iRoom Cyclone ini juga ringan iaitu hanya seberat 1.6kg sahaja.

Tambahan pula, sedutan vacuum ini tidak bising dan boleh bersihkan satu rumah bersaiz 1023sf.

5. Samu Giken Cordless

Vacuum cordless bawah RM500 berbaloi

Model dari Samu Giken ini dikuasakan dengan 150W sehingga kelajuan 10kPa. Dengan sekali caj, ianya boleh digunakan dari 20 hingga 45 minit.

Harga promosi bermula RM179, hadir dengan HEPA filter, cyclone filter dengan isipadu tangki debu sehingga 0.5L.

Penafian: Harga yang disenarai adalah berdasarkan harga promosi. Harga produk mungkin akan berubah, bergantung kepada promosi dan diskaun oleh pedagang e-commerce.