The ultimate burger combos for gourmet burger lovers.

Pasadena Burger & Coffee Lancar Outlet Pertama Berkonsep Hibrid Dengan 60 Pilihan Menu

Langgan saluran Telegram @ODISI untuk kemaskini terpantas.

Di Malaysia, boleh dikatakan burger adalah salah satu menu yang akan dicari tidak kira masa. Dengan inovasi-inovasi baru, menu burger yang ditawarkan kini semakin banyak pilihan serta menarik perhatian pelanggan.

Salah satu jenama yang kini memasuki Malaysia ialah Pasadena Burger California yang terkenal dengan menu burger bersama sos pencicah atau lebih dikenali sebagai burger celup.

Burger-dipping-licious_ What it looks like to pair your burger with honey cheese sauce.

Jika dahulunya hanya bermula sebagai sebuah premis dalam talian, menariknya kali ini sudah ada kedai fizikal yang mana para peminatnya boleh menikmati menu-menu menarik yang ada bersama peminat-peminat burger di Malaysia.

Pasadena Burger & Coffee’s storefront at Plaza Mont Kiara, featuring an alfresco patio that seats up to 50 diners.

Be it with workmates or family, one can always expect good times at Pasadena Burger & Coffee.

Bertempat di Plaza Mont Kiara, premis seluas 1,100 kaki persegi ini bukan sahaja ada menu burger ikonik mereka tetapi lebih 60 menu untuk dipilih termasuklah kentang goreng, frappe, milkshake dan variasi pencuci mulut yang menyelerakan.

Sehingga 15 Disember ini, anda boleh dapatkan diskaun sehingga 15% untuk semua item dalam menu dan sebarang pembelian kombo melayakkan anda mendapat diskaun sehingga 20% untuk menu Milkshake Signature.

Waktu operasi:

Setiap hari: 8am – 10pm

Menu sarapan:

Isnin – Jumaat: 8am – 11am

Sabtu dan Ahad: 7am -11am

Maklumat lanjut boleh layari: https://pasadenaburger.com/