ZALORAMY SALE

Berbelanja Sakan Persiapan Syawal Di ZALORA Dengan Kod Diskaun Berganda Sepanjang Mei Ini

Langgan saluran Telegram @ODISI untuk kemaskini terpantas.

Merupakan satu platform untuk orang ramai berbelanja sakan, untuk sambutan Syawal kali ini Zalora telah menyediakan pelbagai pilihan sama ada daripada segi pakaian, beg, kasut dan sebagainya.

Bukan itu sahaja, turut disediakan pelbagai diskaun tambahan berserta kod diskaun yang boleh membuatkan pembeli jimat berkali-kali ganda!

JUALAN HEBAT ZALORA SEHINGGA 11 MEI

Sehingga 11 Mei ini, ZALORAMY menyediakan tawaran jualan hebat iaitu diskaun sehingga 50% sekiranya pembelian minimum kategori dicapai.

DISKAUN 50%

Dengan pembelian minimum RM200 (kod promo: 50OFF) untuk kategori barangan lelaki dan perempuan (MEN & WOMEN) anda boleh dapatkan potongan separuh harga!

DISKAUN 30%

Dengan pembelian minimum RM199 (kod promo: 30VOGUE) anda boleh dapatkan potongan sehingga 30% bagi kategori barangan lelaki, wanita dan raya (MEN, WOMEN & RAYA).

ZALORAMY Mei 2020

KOD PROMO EKSKLUSIF SEPANJANG MEI

Sehingga 31 Mei ini, dapatkan diskaun tambahan 25% sehingga RM70 untuk produk kecantikan dengan kod promo ZALORABEAUTY.

ZALORAMY RAYA

Manakala kod RAYABRANDS membolehkan anda mendapatkan diskaun sehingga 25% sehingga RM90 yang boleh digunakan untuk tiga jenama besar di ZALORAMY seperti Lubna, Zaila dan Rizalman.

Berbelanja Sakan Persiapan Syawal Di ZALORA Dengan Kod Diskaun Berganda 1

Berbelanja Sakan Persiapan Syawal Di ZALORA Dengan Kod Diskaun Berganda

PENGHANTARAN PERCUMA

Dengan pembelian melebihi RM99, anda boleh nikmati PENGHANTARAN PERCUMA yang ditawarkan ZALORAMY dengan jaminan 30 hari pengembalian percuma ke seluruh Malaysia.

 

Meskipun masih dalam Perintah Kawalan Pergerakan, anda masih boleh berbelanja sakan bagi memeriahkan lagi sambutan Syawal tahun ini.

Siapa kata PKP tak boleh raya? Dengan ZALORAMY semuanya mudah!

 

NOTA:

Atas nasihat kesihatan, rakyat Malaysia yang mahu melakukan pergerakan keluar dari rumah disarankan untuk memakai topeng muka dalam usaha mengekang penularan.

Jika anda masih lagi belum mempunyai topeng muka, dapatkan sekarang topeng muka tiga lapis di MR. DIY dengan harga potongan sebanyak RM10 untuk setiap pembelian.

Klik DI SINI untuk lakukan pembelian.